Home Betonboringen Zagen in beton Betonpers Contact

Zagen in beton

Om beton te zagen beschikken we over hoogtechnologisch materiaal. Afhankelijk van uw project bepalen we welke machines het best dienst zullen doen om uw betonzaagwerken uit te voeren.

Beton zagen heeft verschillende toepassingen, waarvoor u steeds kan rekenen op de expertise van Beverrent Diamanttechnieken. Klik op één van onderstaande toepassingen om er meer over te weten te komen:

Wandzagen > Vloerzagen > Kabelzagen >

Wandzagen

Principe

Door middel van een zaagmachine op een rail te plaatsen, kunnen wij zaagsneden maken in vloeren, wanden, plafonds, wanden, buizen,... De besturing van deze machine is via afstandsbediening zodat de veiligheid van de uitvoerder gegarandeerd is. Er kan een zaagdiepte bereikt worden tot een maximum van 70cm met behulp van een zaagblad diameter 1600mm.Toepassingen

Elektrisch:
Voor algemeen gebruik en in de voedingssector, ruimtes, etc. Hierbij denken we aan deur- en poortopeningen, vloeropeningen waarbij de vloerzaag niet bij kan. Deze machine laat het eveneens toe om vlak tegen een muur of vloer te zagen.

Hydraulisch:
Voor gebruik bij grotere diktes en ex-zones (zoals besloten ruimtes).Prijs

Bekijk zeker eens onderstaande pdf met onze richtprijzen voor wandzagen:

Vloerzagen

Een betonvloer zagen

In een betonvloer zagen wordt gedaan bij het maken van sleuven, uitsparingen voor betonpalen, het verwijderen van betonvloeren, enzovoort. Om in een betonnen vloer in besloten ruimtes (of bijvoorbeeld in de voedingssector) te zagen, gebruiken we onze betonzaagmachines op elektriciteit. Zo stellen we de productiviteit van uw onderneming veilig tijdens de werkzaamheden.

Met een gemotoriseerde betonzaagmachine zagen we een snede in het asfalt (of de betonvloer) tot een maximum diepte van 50 cm. We gebruiken hiervoor een zaagblad met een diameter van 1200 mm. De diepte en breedte van de zaagsneden hangt af van de gebruikte zaag en wordt op voorhand besproken. Onze machines stellen ons in staat perfect rechte zaagsneden te maken.

Wij kunnen ook in een "verse" betonvloer zagen. Dit gebeurt met een minder zware versie van onze gemotoriseerde betonzaagmachine.Asfalt zagen

Asfalt zagen is een steeds terugkerende taak bij wegenwerken, zoals wegreconstructies, het maken van drempels, bermverhardingen en het aanbrengen van dilatatievoegen.

We worden algemeen beschouwd als specialist ter zake. Reken daarom steeds op onze uitgebreide expertise inzake het zagen van asfalt, wanneer u een betrouwbare partner zoekt voor al uw wegenwerken.Prijs

De prijs voor het zagen in asfalt of in een betonvloer wordt steeds per meter berekend. Daarnaast hangt de prijs ook af van de dikte van de zaagsnede. Bekijk zeker eens onze pdf met richtprijzen:

Kabelzagen

Dankzij kabelzagen in beton wordt het mogelijk om bijna onbeperkt brede, diepe of lange zaagsneden te maken, zelfs op moeilijk te bereiken plaatsen.Onze werkwijze

Bij kabelzagen wordt een diamantkabel rond het beton gelegd en door de combinatie van het ronddraaien (+/- 22m/sec) en trekken aan deze kabel wordt het beton gesneden.

Op die manier kunnen we in massieve constructies zagen. Zelfs op moeilijk bereikbare plaatsen. We werpen ons volledige gamma kabelzaagmachines in de strijd om de zaagsneden te maken waar uw project behoefte aan heeft. Hoe diep of breed ze moeten zijn doet er niet toe.Toepassingen

Kabelzagen wordt meestal gebruikt voor het maken van vloer- en wandopeningen in grote betonnen constructies, zoals bruggen, gewelven of gewapende muren. Kabelzagen is eveneens de optimale oplossing voor het doorzagen van rioolbuizen en funderingsplaten.

Met onze diamantkabels kunnen we zowel door gewoon beton als door gewapend beton kabelzagen.Prijs

De prijzen van kabelzagen zijn afhankelijk van de grootte en complexiteit van uw project. Meer informatie over onze richtprijzen vindt u in onderstaande pdf: